אוכל
אוכל
חגים

עופיונים ממולאים

מתכון של מסעדת קיטון

|rest| פורסם16:28
עופיונים צלויים (צילום: Images Of Africa, GettyImages IL)
צילום: Images Of Africa, GettyImages IL
Rating:4.553reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 עופיונים
  • ¼ כוס שמן זית
  • 5 כפות מיץ סחוט מלימון טרי
  • מלח ופלפל

למלית

  • 250 גרם כבדי עוף
  • 1/4 כוס קמח מצה
  • 3 חלמונים
  • 4 כפות ברנדי
  • 2 כפות שמן או שומן אווז
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1מחממים תנור לחום של 220 מעלות. 2. מערבבים את שמן הזית, מיץ הלימון, המלח והפלפל בקערה ומושחים בתערובת את העופיונים. 3. מניחים במעבד המזון את כבדי העוף, קמח המצה, הברנדי, המלח והפלפל ומעבדים לכדי מחית חלקה. 4. ממלאים את העופיונים במלית וסוגרים בעזרת קיסם עץ. 5. מעבירים את העופיונים לתנור החם וצולים במשך ארבעים וחמש דקות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il