
אוזני המן במילוי תפוחיםמתכון לבצק פריך ושמנת במילוי תפוחים, שקדים וצימוקים. שילוב מפתיע ומרעננן![]() צילום: דניאל לילה |
המצרכים (30 מנות):לבצק:
למלית
אופן ההכנה:הכנת המלית: מערבבים את כל החומרים היטב בקערה. הכנת הבצק: 1מערבבים קמח, אבקת אפייה וסוכר. 2מוסיפים את שאר החומרים, מלבד אבקת הסוכר, ולשים לבצק חלק. משהים שעה במקרר. 3מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח לעלה בעובי 3 מ"מ. קורצים עיגולים בכוס. 4מניחים במרכז כל עיגול 2-1 כפות מלית וסוגרים לצורת משולש. מהדקים היטב את הקצוות בצביטות. 5מעבירים לתבניות משומנות ומסדרים ברווחים שווים. אופים 25-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, מצננים ובוזקים מעל אבקת סוכר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |