
בורגול עם ירקות צלויים בראס אל חנות ויוגורטאוח, כמה שהמנה הזאת תעשה לכם טוב - בורגול מתובל, בטטה, כרובית וחצילים צלויים, מוגשים עם יוגורט צח ומרענן. הרבה טעם, המון בריאות - והכל בפחות משעה![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
בורגול הוא תוספת נפלאה לירקות צלויים בתנור ומתובלים בראס אל חנות - תערובת תבלינים מרוקאית שמוציאה את הטוב מכל הירקות. חוששים מהכנת הבורגול? אין צורך. פשוט מכסים אותו בנוזל חם ומניחים לו להתבשל. נשארו נוזלים עודפים? אפשר פשוט לשפוך אותם. זה הכל. יוגורט מלמעלה - ואתם מסודרים. המצרכים (6 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. 2מסדרים ירקות בתבנית, מזלפים שמן זית ומתבלים בכפית ראס אל חנות, מלח ופלפל. אופים כחצי שעה או עד להזהבה. 3בינתיים מערבבים מרק או מים רותחים עם כפית ראס אל חנות ויוצקים על הבורגול עד לכיסוי. מכסים ומניחים לנוזל לרכך את הבורגול, עד חצי שעה. אם נשארו נוזלים - מסננים. 4מגישים את הירקות על הבורגול ומזלפים יוגורט מעליהם. * טעים מאוד להוסיף נענע או כוסברה קצוצה מעל היוגורט. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |