אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

סלט בריאות של שף רחל אברמוביץ', פיצה פינו

סלט מרענן ומשביע, עם פלפל וקישוא מוקפצים

|rest| פורסם12:13
סלט (צילום: jupiter images)
צילום: jupiter images
Rating:4.512reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 3 סוגי חסה שונים שטופים וקרועים לפיסות גדולות
  • 100 גרם עגבניות שרי
  • 1 בצל אדום קטן פרוס
  • 1 קישוא בינוני פרוס
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
  • 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
  • 50 גרם גרעיני חמנייה קלופים
  • 1/2 כף רוטב סויה
  • 1/2 בצל פרוס לפרוסות דקות
  • מלח ופלפל לתיבול

אופן ההכנה:

מחממים מחבת עם שתי כפות שמן ומקפיצים את הקישוא והפלפלים כדקה. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את גרעיני החמנייה, הסויה, המלח והפלפל ומכבים את האש. מניחים את עלי החסה בקערה ומעבירים אליה את הפלפל והקישוא על הנוזלים שבהם הוקפצו. מקשטים בעגבניות השרי ומפזרים מעל את פרוסות הבצל.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il