אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

טרטר סלמון מקומי וטעים להתעלף

סלמון בתנור הוא מנה נהדרת, אבל לפעמים החשק נוטה דווקא למשהו קליל ומרענן יותר. אז מה עושים? מפנים כמה דקות מהחיים, קוצצים דג וכמה ירקות ומגישים על מריחה יפה של לאבנה. מנה ליגה, והכי הכי קלה שיש

|mako אוכל| פורסם09:58
טרטר סלמון (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)
צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל
Rating:4.236reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

הדג צריך להיות טרי מאוד ונקי מעור, קשקשים ואדרות. כאן חתכנו אותו לקוביות, כמו את הירקות, והוספנו בורגול ואת כל מה שאנחנו אוהבים בסלט שלנו. כולל המיץ שנשאר בסוף.

המצרכים (4 מנות):

  • 250 גרם סלמון
  • חצי כוס בורגול, שהושרה במים לריכוך
  • 2 מלפפונים קשים ופריכים
  • 2 עגבניות אדומות ועסיסיות
  • 2-3 צנוניות
  • 2 גבעולי בצל ירוק, קצוצים
  • 1 כוס תערובת עשבי תיבול קצוצים: פטרוזיליה, כוסברה, טרגון ו/או נענע
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
  • 1 כפית סומאק
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

להגשה:

  • לאבנה, יוגורט סמיך או טחינה לימונית

אופן ההכנה:

1חותכים את הסלמון והירקות לקוביות קטנות.

2מערבבים את כל החומרים בקערה.

3טועמים ומוודאים שהתיבול עז וחמצמץ.

4מגישים על מצע של לאבנה.

***

מותגSFN,Sea Food From Norway, מייצא את הסלמון האיכותי ביותר, שטעמו עדין ומרקמו ייחודי. סלמון נחשב לחומר גלם מופלא ויכול להשתלב במגוון מתכונים בערבי שישי או במועדים חגיגיים, זמנים שבהם אתם יושבים סביב השולחן עם האנשים שאתם הכי אוהבים. הסלמון של SFN גדל בטבע פראי בנורווגיה, במים נקיים וקרים, שם קיימים התנאים המושלמים להתפתחותו. לכן, בפעם הבאה שתחשקו במנת סלמון פרימיום – חשוב שתשימו לב לסימון של ארץ המקור נורווגיה, וזכרו שתמיד עדיף לקנות אותו טרי.

טרטר סלמון - המרכיביםטרטר סלמון - המרכיבים|צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל

לבלוג המתכונים של אורלי ונמרוד -סיר פלא

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il