
המצרכים :
אופן ההכנה:1מכניסים את כל המרכיבים לפי הסדר לקערה ומערבבים עד שאין גושים של קורנפלור. הבלילה יוצאת מאוד דלילה, זה בסדר. מניחים בצד ל-10-15 דקות, עד שקצת מסמיך. 2פורשים נייר אפייה על משטח העבודה ושופכים עליו חצי מכמות הבלילה. מכסים בנייר אפייה נוסף ומשטחים את התערובת בידיים (ראו בסרטון). עוברים על הכל כמה פעמים, עד שאי אפשר לשטח יותר (לא נורא אם התערובת בורחת קצת החוצה מניירות האפייה) - זה חשוב כדי שהקרקר יצא אחיד ודק וייאפה בצורה אחידה. 3מקלפים את נייר האפייה העליון ומעבירים את הנייר התחתון עם התערובת שעליו לתבנית תנור שטוחה. חוזרים על אותן פעולות עם המחצית השנייה של הבלילה. 4מחממים תנור ל-150 מעלות על מצב מאוורר (טורבו). 5אופים את שתי התבניות יחד במשך כ-40 דקות, ומוציאים לצינון. שוברים לקרקרים ושומרים בקופסה או בצנצנת אטומה. עוד המון מתכונים שווים מחכים לכם באינסטגרם של אבישג פארי ויש לה גםאתר ** לפי מתכון של@lirongreen ** אפשר להחליף את הקורנפלור בקמח עדשים. ** אחרי הצינון גיליתם שהקרקרים לא מספיק פריכים? אפשר לחמם תנור שוב ולהחזיר אותם לעוד כמה דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |