אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

סלט בריאות של מוזס

מתכון לסלט בריא וטעים של מסעדת מוזס

|rest| פורסם13:12
כרובים ירוקים וסגולים (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני
Rating:4.141reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

סלט

  • 4 כוסות כרוב אדום פרוס דק
  • 1 כוס כרוב סיני פרוס דק
  • 1 כוס מלפפון ירוק פרוס
  • 1/2 כוס לפת מקולפת חתוכה לגפרורים דקים
  • 1/2 כוס צנון לבן מקולף חתוך לגפרורים דקים
  • 1/2 כוס גזר לבן מקולף חתוך לגפרורים דקים
  • 1/2 כוס נבטי אלפלפא
  • 1/2 כוס נבטי צנון או ברוקולי
  • 1/2 כוס בצל ירוק פרוס לפרוסות אלכסוניות
  • 1/2 כוס שברי אגוזים, שקדים וגרעינים
  • 1/2 כוס ויניגרט עגבניות

רוטב

  • 1/2 כוס שמן תירס בכבישה קרה

  • 1/3 כוס חומץ תפוחים
  • 2 כפות דבש
  • 2 כפיות ג'ינג'ר טרי קצוץ
  • 2 שני שום קצוצות דק
  • 1בצל אשלוט קצוץ
  • 2 עגבניות מגוררת גס ללא קליפה
  • 6 עלי נענע קצוצים גס

אופן ההכנה:

ראשית מכינים את הויניגרט- מערבבים את כל חומרי הויניגרט היטב בצנצנת סגורה מניחים את כל הירקות החתוכים בקערה, מערבבים, ממליחים ומפלפלים. יוצקים מעל את הרוטב מערבבים ומפזרים את השקדים, האגוזים והגרעינים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il