
סלט אדממה, שעועית ירוקה ותפוחי אדמהסלט כפתיחה לארוחה או כסתם נשנוש![]() צילום: 12+ |
המצרכים (5 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1שמים את האדממה בסיר מלא מים רותחים מומלחים קצות וחולטים 2-3 דקות. מוציאים מהמים בעזרת כף מחוררת. 2מוציאים את האדממה מן התרמיל על ידי לחיצה קלה. שמים את הפולים בצד. 3באותם מים, חולטים את השעועית רק עד ריכוך (לא רך מדי). אם משתמשים בשעועית ירוקה שלמה, יש לחלוט רק דקה או שתיים. מסננים היטב ומוסיפים לאדממה. 4מבשלים את התפודים במיקרוגל או מאדים אותם עד שמוכנים, כ-15 דקות. 5מסננים היטב. פורסים לפרוסות עבות ושמים בקערה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בעודם חמימים עם האדממה. 6מערבביםבקערה קטנהאת כל החומרים לרוטב ויוצקים על הסלט. טועמיםומתבלים לפי הטעם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |