אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

סלט עדשים וטופו

סלט צמחוני וטבעוני שהוא ארוחה שלמה. גם בריא, גם טעים וגם דיאטטי - החיים הטובים שלכם מתחילים עכ-שיו

|mako אוכל| פורסם09:10
סלט עדשים וטופו (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.271reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (1 מנות):

  • 1/3 כוס עדשים ירוקות, לא מבושלות
  • 3 פלפלים מכל מיני צבעים
  • 100 גרם טופו
  • כפית שמן זית
  • 4 גבעולי פטרוזיליה, קצוצים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מיץ לימון

אופן ההכנה:

1מבשלים את העדשים בשלושת-רבעי כוס מים עד לריכוך מלא (בערך 20 דקות אחרי הרתיחה).

2חותכים את הפלפלים והטופו לקוביות.

3מעבירים את העדשים לצלחת עמוקה (אפשר כשהן עדיין חמות). מוסיפים שמן זית, מלח, פלפל ומיץ לימון לפי טעם, ומערבבים.

4מעטרים בפטרוזיליה ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

* מיכל נוי דיאטנית ברשתסטודיו Cרעננה

>> בפעם שעברה הכנו בולונז דיאטטי

>> לכל הארוחות עד 500 קלוריות

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il