אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

שיפודי טופו ובצל

שיפודים פשוטים מעולים של טופו במרינדה ובצל צלוי

|לא על החסה לבדה| פורסם21:37
על האש טבעוני, תמונת רוחב (צילום: נופר יערי, לא על החסה לבדה)
צילום: נופר יערי, לא על החסה לבדה
Rating:4.213reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 גוש טופו
  • 1 בצל סגול, חתוך לקוביות

למרינדה

  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 1/4 כוס מיץ תפוזים
  • 2-3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כף שמן
  • 1 כף מיץ לימון
  • 2 כפות סילאן
  • 1 שן שום כתושה
  • כמה טיפות שמן שומשום

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל חומרי המרינדה.

2חותכים את הטופו לקוביות של בערך 1.5 ס"מ, מניחים במגבת נייר ומועכים קלות כדי להיפטר מהנוזלים. נזהרים לא לפורר את הטופו, אנחנו צריכים אותו מוצק.

3מערבבים את קוביות הטופו בקופסה עם המרינדה והבצל הסגול, ומשהים במקרר ל-12 שעות לפחות.

4לפני הצלייה מסדרים את הטופו והבצל על שיפודים. במהלך הצלייה מברישים את השיפודים במרינדה כמה שיותר, עד שהטופו מגיע למרקם שאתם אוהבים (אני הכי אוהבת אותו כשהוא רק מתחיל להיות צמיגי).

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il