
שיפודי טופו ובצלשיפודים פשוטים מעולים של טופו במרינדה ובצל צלוי![]() צילום: נופר יערי, לא על החסה לבדה |
המצרכים :
למרינדה
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי המרינדה. 2חותכים את הטופו לקוביות של בערך 1.5 ס"מ, מניחים במגבת נייר ומועכים קלות כדי להיפטר מהנוזלים. נזהרים לא לפורר את הטופו, אנחנו צריכים אותו מוצק. 3מערבבים את קוביות הטופו בקופסה עם המרינדה והבצל הסגול, ומשהים במקרר ל-12 שעות לפחות. 4לפני הצלייה מסדרים את הטופו והבצל על שיפודים. במהלך הצלייה מברישים את השיפודים במרינדה כמה שיותר, עד שהטופו מגיע למרקם שאתם אוהבים (אני הכי אוהבת אותו כשהוא רק מתחיל להיות צמיגי). הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |