אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

שייק בננות ותמרים

המרקם קרמי וסמיך כמעט כמו גלידה, המתיקות משגעת ללא תוספת סוכר, הערכים התזונתיים בשמיים, והטעם? הטעם הוא בול מה שאנחנו מחפשים בשייק. 6 מרכיבים פשוטים והוא שלכם

|mako אוכל| פורסם07:35
שייק בננות ותמרים (צילום: ענבל לביא, mako אוכל)
צילום: ענבל לביא, mako אוכל
Rating:4.5525reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 10 תמרים יבשים, גדולים ורכים (200 גרם), רצוי מזן מג'הול
  • 2 בננות בשלות, קפואות
  • 400 מ"ל (פחית) חלב קוקוס/חלב /חלב סויה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • חצי כפית קינמון טחון
  • 6-8 קוביות קרח

אופן ההכנה:

1מגלענים את התמרים, קולפים את הבננות הקפואות וחותכים לפרוסות עבות.

>> עוד מתוקים שווים בבלוג של ענבל -פיית העוגיות

2טוחנים בבלנדר את התמרים ופרוסות הבננה עם החומרים לקבלת שייק סמיך וחלק. מוסיפים מעט מים בהתאם לסמיכות הרצויה.

3יוצקים את השייק לצנצנות שייק או לכוסות גבוהות ומגישים מיד.

* המתכון מתאים ל-2 כוסות גדולות או ל-4 כוסות סטנדרטיות

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il