
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מגלענים את התמרים, קולפים את הבננות הקפואות וחותכים לפרוסות עבות. >> עוד מתוקים שווים בבלוג של ענבל -פיית העוגיות 2טוחנים בבלנדר את התמרים ופרוסות הבננה עם החומרים לקבלת שייק סמיך וחלק. מוסיפים מעט מים בהתאם לסמיכות הרצויה. 3יוצקים את השייק לצנצנות שייק או לכוסות גבוהות ומגישים מיד. * המתכון מתאים ל-2 כוסות גדולות או ל-4 כוסות סטנדרטיות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |