אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

חזה עוף עם פלפל אדום ומנגו

טעים, מזין, דל קלוריות ופשוט ביותר להכנה, לארוחת החג, או סתם בשביל הכיף והבריאות

|mako אוכל| פורסם14:04
קציצות ירק אפויות (צילום: אפרת שליטא-בונדי)
צילום: אפרת שליטא-בונדי
Rating:4.628reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (1 מנות):

  • שמן זית
  • 200 גרם חזה עוף רזה חתוך לרצועות
  • 1 מנגו גדול חתוך לקוביות
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 פלפלים אדומים (גמבה) חתוכים לרצועות
  • 1-2 כפיות שמן זית
  • 2 כפיות בזיליקום טרי קצוץ
  • 1 כפית רום (לא חובה)
  • 1 כפית קינמון או סוכר חום
  • 1 כפית צ'ילי יבש
  • 1 כפית רוטב צ'ילי
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1מחממים במחבת שמן זית.

2מוסיפים שום ואת חזה העוף עד צריבה (משנה את צבעו).

3מוסיפים למחבת את הפלפלים, המנגו והבזיליקום.

4ממליחים ומתבלים לפי הטעם עם הקינמון, הצ'ילי והרום.

5מקפיצים במשך 15-20 דקות תוך כדי ערבוב, מוסיפים את רוטב הצ'ילי וממשיכים לבשל למשך 5 דקות נוספות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il