אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

סלט בורגול עם תפוחים ובטטות

סלט בריא, מתוק ומזין

|שיעור פרטי עם אהרוני| פורסם18:23
תפוח אדום (צילום: SXC)
צילום: SXC
Rating:3.315reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • כוס וחצי בורגול מושרה במים
  • 2 תפוחי גרני סמית קלופים,חתוכים לקוביות של כס"מ
  • 1 בטטה חתוכה לקוביות של כס"מ
  • 1 בצל אדום חתוך לקוביות
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי
  • 1 כף סוכר
  • 4 כפות צימוקים מושרים במיץ לימון
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי
  • רבע כוס שמן זית
  • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות נענע קצוצה

אופן ההכנה:

שמים את שלוש כפות השמן במחבת וכשהוא חם מוסיפים פנימה את הבטטות, מלח ופלפל ומטגנים תוך עירבוב כחמש דקות עד שהן מתחילות להשחים, מוסיפים את הבצל והתפוחים ומממשיכים לטגן עוד כמה דקות. מוסיפים סוכר ומבשלים יחד עוד דקה. מוסיפים את הצימוקים עם מיץ הלימון ומבשלים עד חצי דקה. מכבים את האש. מערבים פנימה את הפטרוזיליה. מערבים לקערת הבורגול את התערובת, מוסיפים עוד שמן זית, מלח ופלפל ולבסוף את הפטרוזיליה והנענע הקצוצים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il