
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל במחבת נפרדת. 2מחממים 4 כפות שמן בסיר, מוסיפים את האורז ומערבבים במשך דקה. 2מוסיפים את העדשים, את כוסות המים הרותחים ואת התבלינים. 3בוחשים ומכסים היטב את הסיר. 4אחרי כ-45 דקות מוסיפים לסיר את הבצל המטוגן ומכבים את האש. משאירים את הסיר מכוסה ל- 5 דקות נוספות. * היחס בין האורז המלא למים הוא : על כל כוס אורז מלא 2 כוסות מים. * היחס בין העדשים למים הוא כוס עדשים - לכוס מים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |