אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

סלט שורש סלרי

מתכון פשוט ובריא של ארז קומורובסקי

|גלובס| פורסם12:55
סלרי (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני
Rating:4.426reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 שורש סלרי גדול ועסיסי
  • 2 צנונים לא גדולים מדי
  • 1 צרור עלי פטרוזיליה רעננים, שטופים ומיובשים

לרוטב:

  • 1 כף חרדל דיז'ון חלק
  • 3-4 כפות מיץ לימון
  • 5-6 כפות שמן זית עדין
  • פלפל לבן גרוס דק ומלח ים גס

אופן ההכנה:

1קולפים את שורש הסלרי, שוטפים היטב ובודקים שלא נשארו גרגרי חול בתוך חריציו. חותכים לרצועות דקיקות. 2. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומוסיפים לשורש הסלרי החתוך. 3. מקלפים את הצנונים, חותכים לקוביות קטנות ומוסיפים לשורש הסלרי שעורבב עם הרוטב. 4. מפרידים את עלי הפטרוזיליה מהגבעולים ומוסיפים לסלט. מערבבים קלות ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il