
המצרכים :
אופן ההכנה:1משרים את העדשים במים לשעתיים ומסננים (אפשר להשרות פחות, ולבשל יותר לאחר מכן). 2משרים את הבורגול במים חמים 20-15 דקות, עד שהוא מתרכך מעט. מסננים. 3מטגנים את הבצל בשמן זית עד להשחמה. מוסיפים שום, בצל ירוק, גזר, אגוזים וצימוקים\חמוציות, וממשיכים לטגן עד הזהבה. 4מבשלים את העדשים עם כוס וחצי מים, כשעה אחרי רתיחה. 5שמים בסיר את הבורגול ומעט שמן זית, ומוסיפים מים ביחס של כוס וחצי מים על כל כוס בורגול. מבשלים תוך ערבוב מתמיד, כמו ריזוטו, עד שהבורגול מתרכך אבל לא יותר מדי. 6מוסיפים את שאר המרכיבים, כולל העדשים, ומערבבים בעדינות. טועמים ובודקים תיבול. משאירים מכוסה רבע שעה. * כל מנה (6 כפות) כוללת כ-200 קק"ל. * נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשתסטודיו Cסניף דיזנגוף הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C >> בשבוע שעבר הכנו מאפה גבינה, אספרגוס ועגבניות מיובשותהכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |