
דניס מאודה עם זוקיני ועגבניות שרילהכין דג ממש לא צריך להיות סיפור גדול: קחו דניס, הניחו בכלי האידוי, זרקו פנימה כמה ירקות – והנה לכם ארוחת דגים בריאה ומשביעה לתפארת![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1פורסים את הזוקיני לפרוסות דקות ומניחים בתחתית כלי האידוי. מעל מניחים את הדג ולתוכו מכניסים את פרוסות הלימון, הבצל הירוק, השום והזוקיני שנותרו. 2מעמידים מעל סיר עם מים רותחים, מכסים ומוודאים שאטום. מאדים במשך כ-20 דקות. 3פותחים את המכסה, מוסיפים את עגבנות השרי, מכסים ומאדים כ-5 דקות נוספות. ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא. >> בשבוע שעבר הכנו סלט אטריות עם גזר ובצל ירוק![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |