
סלט כרוב יפניכרוב סיני בטעמים יפניים![]() צילום: BruceBlock, Istock |
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:קוצצים את הכרוב לפרוסות דקות ומכניסים לקערה גדולה. חותכים את הגזר והצנון למקלונים באורך של כ-5 ס"מ, ומגררים במנדולינה או במגרדה עבה. מניחים במסננת את הצנון המגורד במסננת ומשאירים כ-15 דקות. סוחטים בעדינות את שארית הלחות. להכנת הרוטב:מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת מרקם חלק. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לבן. מוסיפים לקערת הכרוב את הגזר, הצנון והבצל ומערבבים. מוסיפים את הרוטב והשומשום, מערבבים ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |