
המצרכים (2 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1חותכים את העגבניות לחצי או לשלושה עיגולים, תלוי בגודלן. 2חותכים את המלפפונים והצנוניות לעיגולים. 3קולפים את הגזר וחותכים לעיגולים. 4פורסים את הבצל או הבצל הירוק לטבעות דקות. 5מערבבים את כל הירקות בקערה. 6מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הירקות. מערבבים היטב. מגישים מיד, אחרת הסלט מאבד את פריכותו ונהיה סמרטוטי. טעים במיוחד עם כף טחינה למעלה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |