
מחבת כרובית ונבטוטים מאולתרת ונפלאהבגדול, אפשר לומר שספר הכרובית של עז תלם חילק את חיינו ללפני ואחרי. אם פעם הכרובית הייתה ירק חביב שבטוח טוב למשהו, רק לא ברור למה - עכשיו היא הכוכבת שלנו. והפעם: אלתור בריא וטעים בשיגעון שנכנס לפנתיאון![]() צילום: דנה בר-אל שוורץ, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את רצועות הבצל במחבת מלוהטת, ובינתיים קוצצים את הכרובית לפרחים קטנים. 2מוסיפים את הכרובית למחבת ומניחים לה להיצלות עם הבצל לפחות 20 דקות, ועדיף 30. מערבבים מדי פעם. 3מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומעבירים את כל תכולת המחבת לקערה גדולה. 4מחזירים את המחבת הריקה לאש ומוסיפים מעט שמן. 5מוסיפים את השום והבזיליקום ומוסיפים את הנבטוטים. מטגנים כ-10 דקות תוך ערבוב. 6מחזירים את הכרובית למחבת, מערבבים ערבוב אחרון ומגישים.* המתכון בהשראתספר הכרוביתהמצוין של עז תלם ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |