אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

מחבת כרובית ונבטוטים מאולתרת ונפלאה

בגדול, אפשר לומר שספר הכרובית של עז תלם חילק את חיינו ללפני ואחרי. אם פעם הכרובית הייתה ירק חביב שבטוח טוב למשהו, רק לא ברור למה - עכשיו היא הכוכבת שלנו. והפעם: אלתור בריא וטעים בשיגעון שנכנס לפנתיאון

|mako אוכל| פורסם07:00
כרובית ונבטוטים (צילום: דנה בר-אל שוורץ, mako אוכל)
צילום: דנה בר-אל שוורץ, mako אוכל
Rating:4.6104reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • בצל גדול, חתוך לרצועות
  • מעט שמן, לטיגון
  • כרובית קטנה
  • שני שליש כפית כורכום
  • שליש פלפל שחור גרוס
  • רבע כפית כמון
  • מלח
  • 3-4 שיני שום
  • 2 קוביות בזיליקום קפוא (לא חובה)
  • חבילת נבטוטים

אופן ההכנה:

1מטגנים את רצועות הבצל במחבת מלוהטת, ובינתיים קוצצים את הכרובית לפרחים קטנים.

2מוסיפים את הכרובית למחבת ומניחים לה להיצלות עם הבצל לפחות 20 דקות, ועדיף 30. מערבבים מדי פעם.

3מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומעבירים את כל תכולת המחבת לקערה גדולה.

4מחזירים את המחבת הריקה לאש ומוסיפים מעט שמן.

5מוסיפים את השום והבזיליקום ומוסיפים את הנבטוטים. מטגנים כ-10 דקות תוך ערבוב.

6מחזירים את הכרובית למחבת, מערבבים ערבוב אחרון ומגישים.* המתכון בהשראתספר הכרוביתהמצוין של עז תלם

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il