אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

מאפינס ארוחת בוקר

ארוחת בוקר שלמה בתבנית שקעים אחת: לחמניות רכות, מלאות טעם וסיבים תזונתיים, עם גבינות טעימות וזיתים. כיף לאכול בריא

|קוואקר| פורסם11:50
מאפינס ארוחת בוקר (צילום: דניה ויינר, קוואקר)
צילום: דניה ויינר, קוואקר
Rating:4.554reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 100 גרם (כוס) קוואקר
  • 1 מכל (1/2 ליטר) רוויון (אם אין - אפשר להמיר ביוגורט או בשמנת חמוצה)
  • 70 גרם (1/2 כוס) קמח מלא תופח
  • 70 גרם (1/2 כוס) קמח לבן תופח
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית סוכר חום
  • 1/2 כוס זיתי קלמטה, קצוצים גס
  • 100 גרם גבינת פטה, מגוררת
  • 50 גרם גבינת קשקבל, מגוררת
  • 1 ביצה
  • 1/4 כוס שמן קנולה

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים למאפינס.

2מערבבים את הקוואקר עם הרוויון ומניחים בצד ל-3 דקות, להתרככות.

3מערבבים את שני סוגי הקמח עם הסוכר והמלח בקערה גדולה.

4מוסיפים לתערובת הרוויון והקוואקר את הזיתים, הגבינות, הביצה והשמן ומערבבים. מוסיפים את התערובת לקערת החומרים היבשים ומערבבים רק עד שהיא נספגת בקמח.

5יוצקים את הבלילה לתבנית השקעים.

6אופים 25-20 דקות, עד שהמאפינס מזהיבים. מגישים חמים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il