
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1חותכים לקוביות את הקישואים מלבד אחד. 2בסיר בינוני (רצוי עם ציפוי טפלון) מטגנים את הבצל בשמן עד שמתרכך. מוסיפים את קוביות הקישואים ומטגנים עוד דקה. 3מוסיפים את המרק, המלח והפלפל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ-20 דקות. 4מצננים מעט את המרק. מרסקים את התערובת בבלנדר ידני. מוסיפים עוד מרק או מים לקבלת המרקם הרצוי. מתבלים במלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט. 5לפני ההגשה מגרדים בפומפיה גסה את הקישוא שנותר. 6מביאים את המרק לרתיחה, מוסיפים את השלי, בוחשים ומחממים עד נקודת רתיחה (זהירות לא לחמם מידי, היוגורט יתפרק!). 7מניחים בכל צלחת מעט מהקישוא המגורד ועליו יוצקים את המרק. 8ניתן להוסיף מלמעלה עוד מעט מהקישוא לקישוט. * כל מנת מרק מרשימה כוללת 90 קק"ל. * נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשתסטודיו Cסניף דיזנגוף הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C >> בשבוע שעבר הכנו לביבות כתומות אפויותהכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |