1מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2מרסקים במעבד מזון את הקוואקר, הקמח, התבלינים והחמאה, עד לקבלת פירורים. מוסיפים את החלב ומעבדים עוד 20 שניות, לקבלת בצק.
3מעצבים את הבצק לגליל בעובי 3-4 ס"מ, ופורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ עד ס"מ. אפשרות נוספת היא לרדד את הבצק לעלה עגול ולחתוך למשולשים בעזרת גלגלת לפיצה. מסדרים על נייר האפייה.
4אופים את הקרקרים 12-15 דקות עד שהקרקרים זהובים ופריכים, מצננים היטב ושומרים בקופסה אטומה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> בשבוע שעבר הכנו מקוואקר כופתאות ממש טעימות!