
סלט סלרי עם תמרים ופקאניםלא יודעים מה איתכם, אנחנו הולכים לרענן את ארוחת החג שלנו עם הסלט הזה בדיוק: הרבה ירוק, קצת מתיקות (תמרים! בסלט!), פקאנים בשביל הטעם והסטייל, ובעיקר - טונות של בריאותזהר לוסטיגר בשן|לאכול טוב: ממטבחה של שפית טבעית| פורסם26/09/1907:16 ![]() צילום: דניאל לילה , לאכול טוב: ממטבחה של שפית טבעית |
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים את חומרי הסלט בקערה. 2מערבבים את חומרי הרוטב בקערית או מנערים בצנצנת. 3יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים. גיוונים: * מחליפים את הרוטב בוויניגרט הדרים. * מחליפים את התמרים בחמוציות או בתפוח עץ חצוי ופרוס דק. * מחליפים את הפקאנים באגוזי לוז. >> לאינסטגרם של זהר לוסטיגר בשן המתכון מתוך הספר "לאכול טוב: ממטבחה של שפית טבעית". תגיות:סלרי ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |