אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

סלט סלרי עם תמרים ופקאנים

לא יודעים מה איתכם, אנחנו הולכים לרענן את ארוחת החג שלנו עם הסלט הזה בדיוק: הרבה ירוק, קצת מתיקות (תמרים! בסלט!), פקאנים בשביל הטעם והסטייל, ובעיקר - טונות של בריאות

|לאכול טוב: ממטבחה של שפית טבעית| פורסם07:16
סלט סלרי (צילום: דניאל לילה , לאכול טוב: ממטבחה של שפית טבעית)
צילום: דניאל לילה , לאכול טוב: ממטבחה של שפית טבעית
Rating:4.7267reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 10 גבעולי סלרי, פרוסים דק
  • 4 עלי חסה, קרועים לגודל ביס
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה גס
  • חצי כוס עירית קצוצה
  • 5 תמרי מג'הול, קצוצים
  • 10 אגוזי פקאן קצוצים גס

לרוטב:

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 כפית סירופ מייפל (לא חובה)
  • מעט מלח

אופן ההכנה:

>> מתכונים לראש השנה

1מערבבים את חומרי הסלט בקערה.

2מערבבים את חומרי הרוטב בקערית או מנערים בצנצנת.

3יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים.

גיוונים:

* מחליפים את הרוטב בוויניגרט הדרים.

* מחליפים את התמרים בחמוציות או בתפוח עץ חצוי ופרוס דק.

* מחליפים את הפקאנים באגוזי לוז.

>> לאינסטגרם של זהר לוסטיגר בשן

המתכון מתוך הספר "לאכול טוב: ממטבחה של שפית טבעית".

תגיות:סלרי
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il