
כוסמת ירוקה עם ירקותקצתם באורז ובתפוחי האדמה? זה הזמן להכיר את הכוסמת הירוקה - תוספת בריאה ונהדרת, שהיא ממש לא מה שסבתא הייתה מכריחה אתכם לאכול כשהייתם קטנים. מוכנים לגלות עולם חדש וטוב?![]() צילום: ענת אלישע, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1ממלאים קערה במים חמים ומוסיפים את הכוסמת. מערבבים ומשרים ל-15 דקות. 2מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הפטריות, הבצל, הגזר, הפלפל והשום. מטגנים כ-10 דקות תוך ערבוב. מוסיפים את העגבניות הקצוצות והתבלינים. 3מסננים את הכוסמת מנוזלים ומוסיפים גם אותה לסיר. מערבבים ומטגנים הכל יחד במשך כ-10 דקות. 4מוסיפים 600 מ"ל מים, מערבבים, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. 5מנמיכים להבה ומבשלים כחצי שעה או עד אידוי מלא של הנוזלים. 6מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומגישים. כוסמת ירוקה עם ירקות|צילום: ענת אלישע, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |