אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

סלט גריסים ובורגול

סלט ממה שלא נכנס לחמין

|יופי של יום 1| פורסם12:10
בורגול (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:1.73reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

רכיבים לסלט

  • כוס גריסי פנינה כוס בורגול גרוס עבה 2 כוסות נבטים – חמנייה \ שעועית - שטופים חצי תפו"ע גרנד סמיט – שטוף וחתוך לפלחים דקים 5 פיטריות שמפיניון – שטופות, מיובשות וחתוכות לפלחים דקים כוס תרד טרי – שטוף וחתוך לרצועות דקות

רכיבים לרוטב

  • 4 וחצי כפות שמן זית 2 כפות חומץ בלסמי \ רכז רימונים רבע כפית אבקת קפה נמס מיץ תפוזים – מתפוז אחד 2 וחצי כפות רוטב צ'ילי חריף מתוק מעט מלח

אופן ההכנה:

משרים בקערה עם הרבה מי ברז את הגריסים לרבע שעה, מסננים ומבשלים על אש גבוהה בסיר עם הרבה מים עד רכות (כעשרים וחמש דקות), מסננים ומצננים במקביל משרים בקערה עם הרבה מי ברז את הבורגול למשך רבע שעה ומסננים מערבבים בקערה את כל החומרים, יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומגישים

אופן הכנת הרוטב:

מערבבים היטב בקערה את כל החומרים ויוצקים על הסלט

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il