
פיתות שיבולת שועל משני מרכיביםאיך משיבולת שועל ומים מקבלים פיתה? אין לנו מושג, אבל הקסם הזה פשוט קורה! וזה כל כך טעים, מוצלח ומגניב שאתם פשוט חייבים לנסות גם. שמענו שאתם בבית, אז עכשיו זמן נהדר |
המצרכים :ל-10 פיתות קטנות:
אופן ההכנה:1 טוחנים בבלנדר שיבולת שועל, מים ומעט מלח לקבלת בלילה חלקה ללא גושים. אם הבלילה ממש נוזלית מחכים כמה רגעים, ושיבולת השועל תספוג אותה. 2 מלהיטים מחבת (בלי שמן). כשהמחבת חמה מאוד שופכים לתוכה חצי מצקת מהבלילה. 3 מנמיכים את הלהבה לעוצמה בינונית. כשנוצרות בועות כמו של פנקייק הופכים את הפיתה, וממשיכים להפוך כל כ-10 שניות למשך כ-5 דקות. אל תמהרו להוציא את הפיתה למרות שהיא תתנפח יפה, כי היא עלולה להיות נוזלית בפנים. 4 ממשיכים כך עם שאר הבלילה (אפשר להכין יותר מפיתה אחד בכל פעם). 5 פותחים את הפיתה בעזרת מספרים וממלאים במה שאוהבים. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה
פיתות שיבולת שועל. במה תרצו למלא? | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
יאללה הסתערנו | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בתיאבון!
|