
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1שמים את הקינואה והגריסים בסיר גבוה וממלאים מים קרים עד אצבע מעל הקינואה והגריסים. מביאים לרתיחה, מוסיפים כפית מלח ומנמיכים את האש. 2מבשלים על אש קטנה 15-20 דקות. מסננים. 3מאדים את הבצל במחבת גדולה עם שמן זית עד שהוא נהיה שקוף. 4מוסיפים את השום, חצילים והפטריות ומתבלים בחצי כפית מלח וקורט פלפל שחור גרוס. 5כשהפטריות והחצילים מתחילים להשחים, מוסיפים את היין לבן ומניחים לו להתאדות כשתי דקות. 6מוסיפים את האורז, הגריסים והאגוזים, ומקפיצים 3-5 דקות. 7מוסיפים את הכמון, הפטרוזיליה ומיץ הלימון, מערבבים ומגישים. * למנה חלבית ניתן להגיש עם 3 כפות יוגורט צאן. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |