
מוקפץ צמחוניארוחה זוגית צמחונית, מהירה ובריאה: קוביות טופו מוקפצות עם פלפל, בצל ושעועית ירוקה![]() צילום: ליאור באייר, baierblog |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את השמן במחבת ווק על אש בינונית. 2מטגנים את רצועות הפלפל והבצל עד שהן מתרככות. 3מוסיפים את השעועית הירוקה וקוביות הטופו, ומטגנים עד שהשעועית מתרככת. 4מוסיפים את המים, הסויה, המלח, הפלפל השחור, השום, השומשום והכמון ומערבבים בעדינות בעזרת כף עץ. 5סוגרים את הווק עם מכסה (או נייר כסף) ונותנים לתערובת להתבשל 7-9 דקות. 6מסירים את המכסה, מקפיצים (אפשר גם פשוט לערבב) בעדינות, מפזרים כמה עליי מנטה טריים ומגישים חם, עם צלוחית רוטב סויה וכוס יין לבן יבש. *המתכון מתוך הבלוגbaierblog ניסיתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |