אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

הסוג החדש והבריא של לביבת הירק: עדשים ושומר

מערבבים עדשים, בורגול, שומר ובצל, מטגנים במחבת ומקבלים לביבות טעימות ובריאות שלא הכרתם קודם

לביבות עדשים ושומר (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:3.416reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • כוס עדשים ירוקות שהושרו ללילה

  • רבע כוס בורגול שהושרה במים רותחים
  • שומר
  • בצל
  • מלח
  • פלפל
  • חצי כפית כמון
  • חצי כפית כורכום
  • שמן קוקוס

אופן ההכנה:

1במעבד מזון מערבבים עדשים, בורגול, שומר ובצל.

2מתבלים, מחממים במחבת שמן קוקוס ומטגנים משני הצדדים את הלביבות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

* ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.

>> בשבוע שעבר הכנו קציצות סלמון וכרובית אפויות בתנור
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il