
הסוג החדש והבריא של לביבת הירק: עדשים ושומרמערבבים עדשים, בורגול, שומר ובצל, מטגנים במחבת ומקבלים לביבות טעימות ובריאות שלא הכרתם קודם![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1במעבד מזון מערבבים עדשים, בורגול, שומר ובצל. 2מתבלים, מחממים במחבת שמן קוקוס ומטגנים משני הצדדים את הלביבות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! * ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא. >> בשבוע שעבר הכנו קציצות סלמון וכרובית אפויות בתנור![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |