אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

בורגול ירוק ומשמשים

תוספת מהירה ועשירה בעשבי תיבול, המתאימה להגשה חגיגית

|המטבח הקל של פסקל בהוצאת פסקל ברגש וליברוס| פורסם12:27
בורגול ירוק ומשמשים של פסקל (צילום: המטבח הקל של פסקל בהוצאת פסקל ברגש וליברוס )
צילום: המטבח הקל של פסקל בהוצאת פסקל ברגש וליברוס
Rating:3.812reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (5 מנות):

  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל סגול גדול, קצוץ דק
  • 3/4 כוס צימוקים בהירים או חמוציות
  • 10 משמשים מיובשים, חתוכים לקוביות קטנטנות
  • 1 כוס בורגול, מושרה במים שעה ומסונן
  • 1 פלפל ירוק, קצוץ דק (לא חובה)
  • 1 כפית כמון
  • 1/2 כפית כורכום
  • 3/4 כוס בצל ירוק, קצוץ דק
  • 1/4 כוס נענע, קצוצה
  • 1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה
  • 1/4 כוס כוסברה, קצוצה
  • 1/4 כוס בזיליקום, קצוץ
  • מלח ופלפל, לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הבצל עד שקיפות. 2 מוסיפים צימוקים ומשמשים ומאדים תוך כדי ערבוב 4-3 דקות. 3 מוסיפים בורגול, פלפל ותבלינים, מערבבים ומטגנים יחד 4-3 דקות. מסירים מהאש ומעבירים לקערה. 4 מוסיפים בצל ירוק, עשבי תיבול, מלח ופלפל ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il