1מחממים כף שמן במחבת גריל (מרובעת מחוספסת כזו) ומטגנים קלות את הפטריות, הבצלים והשום על להבה בינונית במשך כ-10 דקות, או עד שהנוזלים מתאדים והפטריות מתחילות להשחים.
2בקערה גדולה, מערבבים היטב את תערובת הפטריות עם שיבולת השועל (קוואקר), הגבינה, פירורי הלחם, הביצים, התמרינד, הפטרוזיליה, האורגנו, המלח והפלפל השחור. נותנים לתערובת "לשבת" במשך רבע שעה ולאחר מכן מתחילים ליצור את קציצות ההמבורגר.
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת הגריל על להבה בינונית ומטגנים כל המבורגר כ-5 דקות מכל צד, או עד שמקבל צבע חום זהוב.
את ההמבורגר ניתן להגיש בלחמניה (עדיף מחיטה מלאה) עם עלי חסה, עגבנייה, בצל, מלפפונים חמוצים, אבוקדו או איזו תוספת שאתם אוהבים.
* לפוסט המלא בחמוציות- בלוג תזונה, דיאטה ובריאות