
עוגיות קוואקר וצימוקיםעוגיות גרנולה עם קוואקר, צימוקים, דבש ותבלינים - קל להכין, כיף לנשנש, והכי חשוב: בריא![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1יוצקים על הצימוקים מים רותחים ומניחים בצד לכמה דקות. 2טורפים בקערה סוכר וחמאה לתערובת קרמית אחידה (אפשר לעשות זאת בעזרת מיקסר או מטרפה). 3מוסיפים ביצה, דבש ותבלינים ומערבבים היטב. מסננים את הצימוקים, קוצצים אותם ומוסיפים עם שאר החומרים. מערבבים עד שהעיסה אחידה. 4בעזרת שתי כפיות עורמים תלוליות קטנות מהעיסה על תבנית מרופדת בנייר אפייה. בעזרת גב כף רטובה משטחים כל תלולית לצורת עוגייה. אופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות ותחתיתן מקבלת גוון חום בהיר. מצננים לחלוטין ושומרים בכלי אטום. אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |