אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

סלט אנדיב ברוטב הדרים

שילוב מענג של מרירות האנדיב ורעננות ההדרים

|null| פורסם13:17
מנה ראשונה - סלט אנדיב, רוקט, עם אגסים מבושלים ואג279 (תמונת AVI: שיעור פרטי עם אהרוני)
תמונת AVI: שיעור פרטי עם אהרוני
Rating:4.886reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • 3 יחידות אנדיב שטוף
  • 1 אגס חתוך לקביות
  • 1 תפוח חתוך לקוביות
  • כף אגוזי פקאן מסוכרים
  • גבינת רוקפור

לרוטב:

  • כוס מיץ תפוזים
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1/2 כף חרדל גרגרים
  • 1 כוס שמן סויה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף נענע קצוצה
  • 1 כף בזיליקום קצוץ
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1הכנת הרוטב: במעבד מזון מערבבים את כל חמרי הרוטב עד לקבלת רוטב חלק (את השמן מוסיפים לאט לתוך המעבד מזון) 2. הכנת הסלט: חותכים את האנדיב לחתיכות גסות. מערבבים אם כל החמרים (מלבד הגבינה) מוסיפים את הרוטב, מערבבים ומגרדים את הגבינה הכחולה מעל.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il