אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

דג צלוי בפסטו עגבניות מיובשות

יש אנשים שפוחדים להתעסק עם דגים. אנחנו בעמדה שכל עוד יש מתכון טוב ודג טוב - אין שום סיבה לחשש. הנה, בואו תראו את הדניס הנחמד הזה, שמצריך פחות מרבע שעה של עבודה

|mako אוכל| פורסם10:34
דג צלוי בפסטו עגבניות מיובשות  (צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל)
צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל
Rating:4.538reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (3 מנות):

  • 5 יחידות פילה דניס

לפסטו:

  • חצי כוס עגבניות מיובשות
  • כוס עלי בזיליקום
  • כוס עלי נענע
  • 1 גבעול סלרי
  • 5 שיני שום שלמות
  • חצי כוס צנוברים, קלויים
  • חצי כוס שקדים קלופים, קלויים
  • רבע כוס אגוזי מלך, קלויים
  • שלושת רבעי כוס שמן זית
  • קליפה מגוררת מלימון אחד
  • מלח

אופן ההכנה:

1טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הפסטו עד לקבלת מרקם חלק.

2מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים את פילה הדג כך שהעור פונה כלפי מטה. מורחים כמות נדיבה של פסטו, מכסים ומעבירים למקרר לשעה.

3מחממים תנור ל-200 מעלות.

4צולים את הדג 20 דקות ללא כיסוי, עד שהפסטו משחים מעט.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il