
המצרכים (2 מנות):
לסלט
להגשה
אופן ההכנה:1מחממים שמן זית בסיר רחב ומוסיפים את הבצל, פלפל אנגלי, ועלי הדפנה. מאדים כ- 3 דק' ומוסיפים את הקינואה. מאדים כדקה נוספת ומוסיפים מים, מלח ופלפל. 2מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-25 דק'. בתום הבישול מערבבים היטב עם מזלג, מקררים או אוכלים חם. ניתן להשתמש בקינואה כבסיס או כתוספת לסלטים, מאפים, תבשילים חמים, מרקים, תערובת בשר לקציצות ועוד. 3מניחים בקערת ערבוב את מרכיבי הסלט ומערבבים. 4מעבירים את הסלט לצלחת ההגשה ומפזרים מעל חציל הקלוי, גבינה בולגרית, טחינה ושקדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |