
עגבניות מעושנות עם אספרגוסמנה פתיחה מופלאה בעלת טעם ייחודי|טבע הריפוי| פורסם07/10/0818:22 צילום: עודד קרני |
המצרכים :
אופן ההכנה:קולים את העגבניות מעל להבה פתוחה עד שהקליפה חרוכה וסדוקה. מצננים מעט, וקולפים בזהירות. חוצים, מסלקים את הגרעינים וקוצצים. מעבירים לקערה גדולה ומערבבים עם כל שאר חומרי הרוטב. מוסיפים את נצרי האספרגוס ומקפיצים בזהירות. מגישים בטמפרטורת החדר ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |