אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

סלט פול ירוק עם טונה

סלט טרי עם טונה מקופסה

|שיעור פרטי עם אהרוני| פורסם11:41
Rating:3.113reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 3 כוסות פולי פול טריים
  • 5 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1 בצל אדום קצוץ
  • 1 פלפל אדום חריף פרוס
  • 3 בצלים ירוקים קצוצים
  • 1 כף עלי אורגנו טריים
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי
  • רבע כוס מיץ לימון
  • 1 כפית קליפת לימון מגורדת
  • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 4 כפות נענע קצוצה
  • פילה מ- 2 לימונים
  • 1 קופסה טונה חריפה בשמן זית
  • שני בצלים ירוקים, חתוכים באלכסון

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפולים במי מלח כשלוש-ארבע דקות. מוציאים, מסננים ומעבירים לקערה עם מי קרח. מסננים שוב. 2. במחבת שמים את השמן, כשהוא חם מטגנים בו את האורגנו, פלפל אדום,שום ובצל כשלוש דקות. 3. מוסיפים למחבת את הפול לטיגון קצר, ממליחים ומפלפלים. מוסיפים את מיץ הלימון, מביאים לרתיחה ומבשלים דקה נוספת. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה, הנענע והבצל הירוק. 4. מסירים מהלהבה ומעבירים לקערה יפה. מפזרים מעל את הטונה ולסיום את הבצל הירוק.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il