
עוגיות שיבולת שועל ללא אפייההשבוע למדנו מרון יוחננוב שאפשר להכין עוגיות גם בלי תנור, ולא סתם עוגיות אלא עוגיות שיבולת שועל וחמאה. איך עושים את זה? וואו, כל כך בקלות שאתם לא מאמינים![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:לכל המתכונים הכי טעימים לחגים הורידו עכשיו את אפליקציית אוכל טוב >> 1ממיסים את החמאה עם הסוכר במיקרו. מערבבים. 2מוסיפים את המלח, הווניל והחלב ואת קמח שיבולת השועל. מערבבים היטב. 3יוצרים מהתערובת עוגיות במשקל כ-30 גרם כל אחת. 4מעבירים למקרר או למקפיא לחצי שעה להתייצבות, וזוללים. לא התאפקנו ולקחנו ביס|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלגיוונים: * אפשר להוסיף לבצק המגובש חצי כוס שוקולד צ’יפס איכותיים (לא מוסיפים אותם בשלב מוקדם יותר כדי שהשוקולד לא יימס) * לציפוי שוקולד כמו בתמונה ממיסים 100 גרם שוקולד עם כף שמן בפולסים קצרים במיקרוגל או בבן מארי, טובלים את העוגיות ומניחים לייבוש. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". תגיות:שיבולת שועל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |