
מרק קרופניקכשמדברים על מרק שהוא ארוחה שלמה בקערה מהבילה מדברים על קרופניק: פטריות טריות ומיובשות (איזה סוג שאתם אוהבים), גריסים והמון המון ירקות. משביע, חם, טעים ומזין - מה עוד אפשר לרצות ממרק?
צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 משרים את הפטריות המיובשות בקערה עם 2 כוסות מים רותחים לרבע שעה לפחות 2 מחממים 3 כפות שמן זית בסיר ומטגנים את כל הירקות (פרט לפטריות והפטרוזיליה) כ7-10 דקות, עד שהם שקופים. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון
מרק קרופניק | צילום:
רותם ליברזון, אוכל טוב, mako
3 מוסיפים לסיר את הפטריות המיובשות ואת המים בהם הושרו. 4 מוסיפים גם את המים החמים, הגריסים ומתבלים. מבשלים עד להתרככות של הגריסים כ30-40 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה לסיר בסוף הבישול, סמוך להגשה. 5 במקביל, מטגנים עם שארית שמן הזית את פרוסות הפטריות הטריות במחבת עד להשחמה ומתבלים במעט מלח. להגשה: יוצקים את המרק לקערה ומניחים מעל כל קערה חופן פטריות צרובות. בתיאבון!
מרק קרופניק - מרק פטריות וגריסים | צילום:
רותם ליברזון, אוכל טוב, mako
|