
פנקייק דלורית בריאים וטעימיםהפנקייקים האלה הולכים נהדר עם פירות וסירופ מייפל, אבל טוב לא פחות עם יוגורט וירקות חתוכים. אז מה הביס שהכי מתחשק לכם לפתוח איתו את השנה החדשה?
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):ל-10 פנקייקים גדולים:
אופן ההכנה:1 צולים את הדלורית בשלמותה כ-30 דקות בחום של 180 מעלות, או לחלופין מקלפים, חותכים לקוביות ומבשלים במים רותחים כ-10 דקות, עד שהיא רכה. 2 מערבבים היטב את כל המרכיבים (אפשר במיקסר). מעבירים למקרר לשעה. 3 מחממים מחבת ומשמנים מעט. 4 מניחים 2-3 כפות מהתערובת על המחבת החמה. כשמתחילות לעלות בועות הופכים לצד השני וממשיכים לטגן עד שהפנקייק זהוב משני הצדדים. ממשיכים כך עם יתרת הבלילה. 5 מגישים עם סירופ מייפל ופירות או עם יוגורט וירקות. ים של מתכונים לראש השנה מחכה לכם ממש כאן >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון!
|