
המצרכים :
אופן ההכנה:1חתוכים לקוביות את פרוסת הלחם, ומשחימים אותן בטוסטר אובן למשך כ-10 דקות. 2קוצצים את הירקות ושמים בקערה. מתבלים בכפית שמן זית: לא צריך יותר מזה על מנת ליהנות גם מהטעם וגם מהיתרונות התזונתיים. לשמן זית טעם חזק, ולכן הוא נותן ארומה וטעם מצוינים גם בכמות קטנה. 3מוסיפים לפי הטעם מיץ סחוט מכחצי לימון. כדאי להשתמש בלימון טרי וסגור, על מנת להרוויח את ויטמין ה-C שיש בו. ויטמין C מאוד עדין ונהרס בקלות באור ובחום. מומלץ להמעיט במלח. 4מכינים את סלט הטונה: מערבבים בקערה נפרדת את הטונה לאחר סינון, כפית שמן זית, מיונז ואת המיץ מהחצי השני של הלימון. 5מוסיפים את קוביות הלחם ואת סלט הטונה על הירקות. * מיכל נוי היא דיאטנית ברשתסטודיו Cרעננה הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C >> בשבוע שעבר הכנו שניצל אפוי, עם רק 490 קלוריות!>> כל המתכונים לראש השנה![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |