
דייסת קוואקר מלוחהקוואקר עם גבינת קשקבל ותיבול עדין - אוכל שכיף להתכרבל איתו מול הטלוויזיה, ולקרוא לגשם שיבוא![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים מחבת יבשה וקולים את הקוואקר תוך כדי ערבוב במשך כ-3 דקות, עד הזהבה. נזהרים מאוד לא לשרוף. מעבירים לספל. 2מוסיפים לספל חלב, מים ותבלינים. מערבבים ומשהים 20 דקות. 3מערבביםשוב, ומחממים במיקרוגל בעוצמה גבוהה דקה אחת. מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב. 4מניחים קוביית חמאה קטנה (או שתיים) ומפזרים עוד קצת גבינה. אוכלים מיד. * אפשר לפזר מעט אגוזי מלך קלויים וקצוצים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! אסתי ידידה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |