אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

דייסת קוואקר מלוחה

קוואקר עם גבינת קשקבל ותיבול עדין - אוכל שכיף להתכרבל איתו מול הטלוויזיה, ולקרוא לגשם שיבוא

|mako אוכל| פורסם10:23
דייסת קוואקר קלוי וקשקבל (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
Rating:4.228reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (1 מנות):

  • 1/3 כוס קוואקר (שיבולת שועל להכנה מהירה)
  • 3/4 כוס מים
  • 1/4 כוס חלב
  • קמצוץ אגוז מוסקט מגורר
  • קמצוץ מלח
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות גבינת קשקבל מגוררת
  • מעט חמאה להגשה

אופן ההכנה:

1מחממים מחבת יבשה וקולים את הקוואקר תוך כדי ערבוב במשך כ-3 דקות, עד הזהבה. נזהרים מאוד לא לשרוף. מעבירים לספל.

2מוסיפים לספל חלב, מים ותבלינים. מערבבים ומשהים 20 דקות.

3מערבביםשוב, ומחממים במיקרוגל בעוצמה גבוהה דקה אחת. מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב.

4מניחים קוביית חמאה קטנה (או שתיים) ומפזרים עוד קצת גבינה. אוכלים מיד.

* אפשר לפזר מעט אגוזי מלך קלויים וקצוצים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

אסתי ידידה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות

>> רוצים לזכות באייפד? לחצו כאן!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il