
המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 200 מעלות. 2דוקרים את הבטטה בעזרת מזלג במספר מקומות, מניחים על תבנית אפייה ומכניסים לתנור לכשעה, עד שהבטטה מתרככת. מניחים בצד לצינון. 3מקלפים את הבטטה ומועכים את בשרה בקערה בעזרת מזלג. טורפים פנימה את שמן הזית, חלב השקדים, המייפל ותמצית הווניל. 4בקערה נפרדת, טורפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה התבלינים והמלח. מקפלים את התערובת היבשה אל תוך התערובת הרטובה. 5מרפדים תבנית מאפינס (של 12 יחידות) בנייר אפייה ומחלקים באופן שווה את התערובת בתבנית. אופים בחום של 200 מעלות 20-25 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז המאפה יוצא נקי. בחמש הדקות האחרונות של האפייה - מוציאים את המאפינס מברישים אותם ב-2 כפות של מייפל סירופ ומחזירים לתנור. מצננים לפני ההגשה. * המתכון לקוח מתוך הספר "It's All Good" של גווינת' פאלטרו. כאן אפשר לצפות בפאלטרו מכינה את המאפינס יחד עם רייצ'ל ריי: (מקור)הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |