אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

סלט פטריות פורטבלו

מתכון מיוחד של השפית מיקה שרון

|rest| פורסם18:04
פטריות בתקריב (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני
Rating:2.58reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

לסלט:

  • 16 פטריות פורטבלו גדולות ושלמות 400 גרם טופו חתוך לקוביות 4 חתיכות אינרי (טופו מעובד) - לא הכרחי 1/2 כוס אצות איזיקי מושרות במים רותחים (לפי ההוראות על האריזה) 3 בצל ירוק פרוס לטבעות דקיקות 1 פלפל אדום קצוץ 2 כפות שמן זית

לרוטב:

  • רבע כוס שמן שומשום

  • חצי כוס סויה
  • 1 בצל שאלוט קצוץ
  • 1 צ'ילי אדום קצוץ
  • 4 ענפי כוסברה קצוצים

אופן ההכנה:

1מחממים מחבת מחורצת (או את תנור האפייה).

2מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערה ומשרים בה את קוביות הטופו כחצי שעה.

3בינתיים מושחים את פטריות הפורטבלו במרינדה בעזרת מברשת וצולים אותן במחבת חמה (אפשר לצלות אותן גם בגריל או בתנור) מספר דקות.

4בקערה גדולה, מערבבים את עלי החסה וקוביות הטופו.

5מרכיביםסלט פטריות: יוצרים מערום של עלי חסה וקוביות טופו על צלחת הגשה, מעל מפזרים פלפל אדום, בצל ירוק ופרוסות אינרי. סביב לגבעת הסלט מסדרים את הפטריות הקלויות ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il