
המצרכים (4 מנות):לסלט:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מחממים מחבת מחורצת (או את תנור האפייה). 2מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערה ומשרים בה את קוביות הטופו כחצי שעה. 3בינתיים מושחים את פטריות הפורטבלו במרינדה בעזרת מברשת וצולים אותן במחבת חמה (אפשר לצלות אותן גם בגריל או בתנור) מספר דקות. 4בקערה גדולה, מערבבים את עלי החסה וקוביות הטופו. 5מרכיביםסלט פטריות: יוצרים מערום של עלי חסה וקוביות טופו על צלחת הגשה, מעל מפזרים פלפל אדום, בצל ירוק ופרוסות אינרי. סביב לגבעת הסלט מסדרים את הפטריות הקלויות ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |