אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

קציצות סלמון וכרובית אפויות בתנור

בפעם הבאה שתחפשו רעיון מקורי לארוחת צהריים מהירה ומזינה, תזכרו את הקציצות האלה: הן בריאות, טעימות ולוקח פחות מחצי שעה להכין אותן

קציצות סלמון וכרובית אפויות בתנור (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4101reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 250 גרם סלמון נקי מעור ועצמות

  • כרובית קטנה (כ-300 גרם)
  • ביצה
  • בצל קצוץ
  • 3 גבעולי שמיר
  • חצי כפית מלח
  • אגוז מוסקט
  • מעט פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מחממים את התנור לחום בינוני (180 צ').

2במעבד מזון מערבבים סלמון, כרובית וביצה.

3מוסיפים לתערובת את הבצל והשמיר ומתבלים.

4צרים בידיים רטובות קציצות ומניחים על תבנית משומנת.

5אופים כ-10 דקות, הופכים ואופים 2-3 דקות נוספות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

* ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.

>> בשבוע שעבר הכנו פסטה מחיטה מלאה ברוטב בטטה

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il