
קציצות סלמון וכרובית אפויות בתנורבפעם הבאה שתחפשו רעיון מקורי לארוחת צהריים מהירה ומזינה, תזכרו את הקציצות האלה: הן בריאות, טעימות ולוקח פחות מחצי שעה להכין אותן![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים את התנור לחום בינוני (180 צ'). 2במעבד מזון מערבבים סלמון, כרובית וביצה. 3מוסיפים לתערובת את הבצל והשמיר ומתבלים. 4צרים בידיים רטובות קציצות ומניחים על תבנית משומנת. 5אופים כ-10 דקות, הופכים ואופים 2-3 דקות נוספות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! * ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |