
מרק עגבניות עם קוואקרמקבלים את הצינה החורפית בזרועת פתוחות עם מרק סמיך, מחמם, בריא ומשביע - ובעיקר ממש טעים![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים בסיר בצל, סוכר ושמן זית. מאדים על אש בינונית עד שהבצל שקוף. מוסיפים שום ומאדים 3 דקות נוספות. 2חותכים 2-3 עגבניות לקוביות קטנות ואת השאר מגררים על פומפייה או מרסקים במעבד מזון. מוסיפים את העגבניות לסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים ללא מכסה 12 דקות. מערבבים מדי פעם. 3בינתיים קולים את הקוואקר על מחבת יבשה בחום גבוה עד להזהבה. מערבבים כל הזמן ונזהרים שלא יישרף. 4מוסיפים לסיר קוואקר ומים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, ברתיחה עדינה ובסיר מכוסה, 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל, טועמים ומתקנים תיבול. 5מניחים למרק לעמוד כ-10 דקות לפני שמגישים. בהגשה מפזרים עלי בזיליקום קצוצים. * אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |