אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

קומפוט במרכיב אחד

גם נפטרים מהפירות רגע לפני שהם מרקיבים, גם מרוויחים לפתן מתוק, טעים ומרענן. לזה אנחנו קוראים הברקה

|mako אוכל| פורסם14:37
קומפוט במרכיב אחד (צילום: Elena Korostelev, Istock)
צילום: Elena Korostelev, Istock
Rating:4.496reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

כבר פגשנו מתכונים בשלושה מרכיבים, ואפילו בשניים. היופי במתכון הזה הוא שיש בו מרכיב אחד - הפירות שיש לכם בבית - וחוץ מזה לא צריך כלום. לא מים, לא סוכר, רק פירות וסיר. יתרון נוסף של המתכון זה שהוא משתמש בכל הפירות שאיש כבר אינו רוצה לאכול - הפחות טריים, המקומטים והלא יפים, אלה שבעוד רגע הייתם מוותרים עליהם לחלוטין וזורקים לפח בצער. הלפתן מקבל הכל, ועושה את זה באהבה.

המצרכים :

  • אילו פירות שיש בבית: נקטרינות, אפרסקים, שזיפים, דובדבנים וכו'

אופן ההכנה:

1חותכים את הפירות לחצאים או רבעים, ומעבירים לסיר בעל תחתית עבה (זה חשוב, אחרת הם עלולים להישרף).

2מכסים את הסיר ומבשלים 20-30 דקות על אש קטנה, עד שהפירות רכים ועטופים במיץ סמיך (אפשר להוסיף ממש מעט מים בהתחלה, אם רוצים).

3מצננים היטב ומגישים עם כפית (אפשר גם עם יוגורט, דייסת קוואקר, גלידת וניל ועוד).

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il