אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

סלט בורגול ופירות קיץ מתוקים

סלט קיצי עשיר בטעמים עם קריצה לים התיכון

|סוגת| פורסם08:00
סלט בורגול ופירות קיץ מתוקים (צילום: דן פרץ,  יחסי ציבור )
צילום: דן פרץ, יחסי ציבור
Rating:4.828reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • כוס בורגול גס

  • 2 נקטרינות או אפרסקים חתוכים לקוביות
  • 2 שזיפים אדומים חתוכים לקוביות
  • מיץ מפסיפלורה בשלה
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • כף נענע קצוצה
  • מיץ מלימון אחד
  • ¼ כוס שמן זית איכותי
  • כפית דבש
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1משרים את הבורגול במים פושרים עד לריכוך.

2סוחטים את הבורגול מהנוזלים ומעבירים לקערה.

3מוסיפים לבורגול את קוביות הנקטרינה, השזיפים, מיץ הפסיפלורה, פטרוזליה ונענע קצוצה.

4בקערית ,מערבבים את הדבש עם מיץ הלימון ושמן הזית.

5מוסיפים את תערובת הדבש לסלט הבורגול, מתבלים במלח ופלפל גרוס לפי הטעם, מערבבים ומגישים מיד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il