
המצרכים (7 מנות):
אופן ההכנה:1מכינים את הקוסקוס לפי הוראות ההכנה על האריזה. בוחשים פנימה כמה כפות משמן הזית. מקררים לפחות טמפרטורת החדר. מעבירים לקערת סלט גדולה. 2. מוסיפים לקערה את כל יתר החומרים. מערבבים הכל יחד טועמים ומתקנים את התיבול במלח ובפלפל לפי הטעם. 3. יש לשמור את הסלט בקירור עד להגשה אבל מומלץ להגישו תוך כמה שעות ממועד ההכנה, אחרת הוא מאבד מצבעו וטעמו. לארוחה בשרית מלאה ומשובחת הכינו גםשוקיים ברוטב חמסה-חמסה,ירקות צלויים בתנור ברוטב דבש אסיאתיוסלט כדורי מלון ביין לבן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |